Recuperació de dades de

Sistemes RAID

 
 

Recuperació de dades de

Sistemes RAID

A Recuperació de dades recuperem les dades de sistemes RAID sense danyar la seva configuració.

Els sistemes RAID són sistemes d'emmagatzematge de dades que utilitzen múltiples discs durs per distribuir i emmagatzemar dades, augmentant la seguretat del sistema de dades. Els RAID són altament segurs i fiables, però no immunes a errors, pel que a Recuperació de dades ens dediquem a recuperar les dades de qualsevol configuració que utilitzeu. Contacti amb nosaltres per posar les seves dades fora de perill.

Danys en un sistema RAID


Els sistemes RAID són únics en el sentit que es pot donar un error a causa de la pèrdua de les bandes de paritat, que són un sistema propi de les RAID en què, quan hi ha un error, la RAID pot fer un càlcul usant aquesta paritat per solucionar-lo. A Recuperació de dades ens encarreguem de recuperar les seves dades encara que les bandes de paritat tinguin errors.

A banda d'això, en ser sistemes compostos per discos durs, els RAID també poden patir els mateixos danys que un disc dur en solitari, encara que en aquest cas els discs durs danyats poden substituir-se si s'està utilitzant un nivell de RAID adequat. Si té un disc danyat amb dades valuoses, a recuperació de dades les recuperarem.

Servei de recuperació de dades


 

Diagnòstic en 24-48h, recuperació en 5-7 dies i enviaments gratuïts.

 

Servei de recuperació de dades


 

Diagnòstic en 24-48h, recuperació en 5-7 dies i enviaments gratuïts.

 

Demani informació

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a RECUPERACIÓ DE DADES estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.

   

  Potser estaves buscant:

  Recuperació de dades sistemes RAID Lleida, com recuperar dades de sistema RAID, recuperar informació del disc dur de RAID, restaurar dades del sistema RAID espatllat, empresa de recuperació de dades Lleida, recuperació de dades de sistemes RAID Lleida.

   
  Contacta
  close slider

   Si vols sol·licitar una recuperació de dades, fes click AQUÍ.   Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a RECUPERACIÓ DE DADES estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

   Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.