Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom de l’empresa: RECUPERACIÓ DE DADES

Raó social:

HARDNET SYSTEMS INFORMATICA PROFESIONAL SLU
B25506080
Baró de Maials, 11 baixos
25005– LLEIDA (LLEIDA)
Tel. 973044366
info@recuperaciodedades.cat

Finalitat del lloc web

Descripció dels serveis prestats per l’empresa HARDNET SYSTEMS INFORMATICA PROFESIONAL SLU

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.recuperaciodedades.cat

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre HARDNET SYSTEMS INFORMATICA PROFESIONAL SLU (RECUPERACIÓ DE DADES) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb HARDNET SYSTEMS INFORMATICA PROFESIONAL SLU (RECUPERACIÓ DE DADES) o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de HARDNET SYSTEMS INFORMATICA PROFESIONAL SLU (RECUPERACIÓ DE DADES) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de HARDNET SYSTEMS INFORMATICA PROFESIONAL SLU

Contingut de la web i enllaços (links)

HARDNET SYSTEMS INFORMATICA PROFESIONAL SLU es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

Contacta
close slider

    Si vols sol·licitar una recuperació de dades, fes click AQUÍ.


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a RECUPERACIÓ DE DADES estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

    Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.